turni smuk Križ

Razmere in stanje v gorah, sem bil, sem zlezel, sem presmučal, sem predeskal, sem presankal, ...

Moderatorji: RobiH, stevo, poli

Odgovori
Uporabniški avatar
tadeja bozicnik
Pripravnik

turni smuk Križ

Odgovor Napisal/-a tadeja bozicnik »

.. saj ni res, pa je! Z Barbaro še vedno vztrajava pri zasledovanju snega... :friend2:
včeraj 1. junija sva parikirali v vratah in stara zgodba, polna kiča, sonca, rožic, razgledov in ... snega!
Štartali sva ob 7.30 in treba je priznati da je bil vzpon do snežišča, ki se je že kar precej skril med skale visoko zgoraj, bil precej poletno topel.
Na sedlu proti Križu so naju presenetili sivi oblaki, ki jim pa vseeno konec koncev ni uspelo priti čez rob.
Smuka je bila zopet kičasto odlična. Popoldan pa spet buljenje v zaslon in tolčenje tipkovnice....
Uporabniški avatar
tadeja bozicnik
Pripravnik

turni smuk Križ

tadejf
Tečajnik

Re: turni smuk Križ

Odgovor Napisal/-a tadejf »

vidve se pa res ne naveličata... bravo!;)
Uporabniški avatar
RobiH
ex ferajn majster
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a RobiH »

Res lepo. Koliko je pa za hodit do prvega snega?
LP,
Robi Hočevar
Uporabniški avatar
tadeja bozicnik
Pripravnik

sm pogledala na fotke. 9.15... prvi sneg - se pravi 1.15h . Ampak sneg tu še ni bil zvezen, tako da sva sicer pancerje in buce dale gor, pa teniske v ruševje, ampak je blo treba še malček peš.
gor je bil pa še svež sneg,... :coola: na vrhu je blo res ... :[-J: par metrov nižje je pa že štopal. ampak je mela barbara mažo za smučke seboj, tko da sva že zgoraj poskrbele za vse ! :[-P:
sam se pa izteka ... zadnji spusti. za Križ, mislim. :)
Odgovori