Dans sva bila z mojo dopoldan na plezališču v Križevski vasi. Luštno plezališče, blizu LJ (cca 20km), pazit je treba kaj šlataš, čelada kar obvezna,... fajn je bilo pa tudi to, da sva si steno delila samo z enim solerjem.
Matr, odkar sva bla, same čudne stvari o tem plezališu slišim... zdej vem že za 2 štanta, ki sta se odpulila, 2 je modras piču v smeri (vir: ljudsko izročilo...bolj vrjetno je nekdo slepiča na cesti srečal in potem je to preraslo v pike 2h modrasov, saj veste: a story grows as it goes), ki sva jo lezla (Vrt)... se mi bo še zamerlo...
En moj kolega je tut poletel proti tlom po nekih čudnim magičnih silah - njegov vrat se je ustavil 2 cm nad konico skale in ta dan šteje za svoje ponovno rojstvo..
En moj kolega je tut poletel proti tlom po nekih čudnim magičnih silah - njegov vrat se je ustavil 2 cm nad konico skale in ta dan šteje za svoje ponovno rojstvo..
Miha, sej menda ni isti...
Ne ni isti:) Za ponovno rojstvo zgoraj omenjenega kolega ni krivo plezalisce, ampak to da je ful obsel detajl, pol ga je pa odneslo in je zanihal. Tko da kar pogumno v K.V.
Ja jst tut pljuvam trikrat čez levo ramo ob vsaki priložnosti, tako da ne nism ravno objektiven vir
Pa tut v Križevsko vas se moram še it kdaj obesit..