jst bi sam rabla ta seznam, da napišem in pošlem okol, da vsi še enkrat prevermo, če vse štima.
Polartek pawrstreč:)
Moderatorji: RobiH, stevo, poli
Re: Polartek pawrstreč:)
hej...mene je včer zmankal, odkar se muca gon, pri nas doma ni spanca...dobesedno..kake zvoke to spušajo...Robi predvidevam da maš ti ppšp...se je včer pobiralo naročilo? apočakm do naslednga tedna al odamo...kako smo se poj zmenil za logo? na lev rokav, naš pa k srčku
jst bi sam rabla ta seznam, da napišem in pošlem okol, da vsi še enkrat prevermo, če vse štima.

For Animal Rights!
Hoj,
sva se z Didi slišale - najprej treba dobit ceno za logo, se pravi je treba jpg. poslat na on-line (Robi, bi ga lahko prosim poslal kar Didi). Zmotila sem se, tudi na R____ imajo gor napis on-line. Mi ga bomo torej imeli na rokavu, AO Železničar pa na prsni strani.
Jutri boste dobili seznam v elektronski obliki in bo vsak lahko še enkrat preveril ali mu štima oz ali bi še kar naročil - ko vemo za ceno logota pa naročilo pošljemo naprej.
A je tko
sva se z Didi slišale - najprej treba dobit ceno za logo, se pravi je treba jpg. poslat na on-line (Robi, bi ga lahko prosim poslal kar Didi). Zmotila sem se, tudi na R____ imajo gor napis on-line. Mi ga bomo torej imeli na rokavu, AO Železničar pa na prsni strani.
Jutri boste dobili seznam v elektronski obliki in bo vsak lahko še enkrat preveril ali mu štima oz ali bi še kar naročil - ko vemo za ceno logota pa naročilo pošljemo naprej.
A je tko
Kaj če bi se odločl sam za eno barvo kar zadeva logo? Men bela ni tok pri srcu, morda zaradi teh skinhedou...djte mi poslt (Robi, Tadeja) logo, tistega kjer je smao AO in celega, povedat točno velikost, da jaz pošljem naprej in se pozanimam za ceno. Jutri bomo vsa naročila spravl skupi, objavla bom tu na forumu in če bojo še kaki komentarji preden posredujem naprej. Emmmm, a je še kj tazga...djmo se res zment zarad barve, če smo za to, da mamo skupni logo je fajn da je tut enake barve, a? Al pa nrdimo kompromis in združmo modro in belo...kaj pa rdeča? :)djmo se odločt za eno barvo...pa vsak mau pousti...

For Animal Rights!
Še vedno ne razumem, kaj je narobe z belo... 
Are you suggesting that coconuts migrate?
ma nč ni narobe z belo...sma fajn bi blo,d a zberemo eno barvo skupi, ne pa da ma vsak drgačno, ker mam občutk, da znajo it poj komplikacije pr naročilu...men je osebno rdeča najbol, ampak loh nrdimo tut kako kominacijo med belo in modro...sma zajsnmo se..ok...če pa še vedno ne najdemo skupnega jezika, poj bomo pa vprašal, da nrdijo obe veziji, sma ne bit presenečen, če bo cena malenkost višja...
For Animal Rights!
ZA nben kompromis niste
jst sm poslala za obe varianti, bomo vidl kak bo odgovor.

For Animal Rights!
RobiH napisal/-a:BELA. Smo se zmenil na ferajnu.
Ferajn mojster je rekel BELA !
Mare, zvani Đon Rambo
jap, tudi jaz sem ga slišal. bela is the colour
poli
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
dobra novica za tiste, ki bi želeli podlago v drugi barvi...ha...didi je vse zrihtala in se zmenila.
eni boste mel pač modro, drugi belo, jst vrjetn rdečo al pa zeleno
no belo vsekakor ne...tko, da poj nj se še vsak zjasni kakšno barvo bo imel/a.
a ja šefe je reku, da je 8 cm kr ogromna zadeva, ampak sebodo prilagodil našim željam..cena pa naj bi bila, če sem prav razumela 3 eur-DDV...
toliko za enkrat

a ja šefe je reku, da je 8 cm kr ogromna zadeva, ampak sebodo prilagodil našim željam..cena pa naj bi bila, če sem prav razumela 3 eur-DDV...
toliko za enkrat
For Animal Rights!
jaz predlagam, da če je bil dogovor bela barva, da imamo potem vsi isto barvo, ne pa da smo mavrični ko
pis bradrs
poli
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
Poli, mislim, da je tvoj predlog dober, po drugi strani pa bomo ppšpje vsaj malo lažje ločili, če bodo logoti raznobarvni... Sploh, če jih bomo kdaj skupinsko sušili kje v kaki koči 
- tadeja bozicnik
- Pripravnik
... imam sicer samo eno pripombo.
Kater del od "največ 4 cm" ni bil razumljen?
a si to vsi predstavljamo merilo tega znaka na teji jopci? Ker to je znak, ki naj bi bil majhen. pač logo je sam po sebi tako izčiščena oblika, da je prepoznaven tudi na manšetnem gumbu. Tako da jaz res ne bi pretiravala z velikostjo....
Kater del od "največ 4 cm" ni bil razumljen?
a si to vsi predstavljamo merilo tega znaka na teji jopci? Ker to je znak, ki naj bi bil majhen. pač logo je sam po sebi tako izčiščena oblika, da je prepoznaven tudi na manšetnem gumbu. Tako da jaz res ne bi pretiravala z velikostjo....
se strinjam s Tadejo, nenazadnjemi je tut šefppšp predlagal...no bom kar citirala :" 3,48 je cena z DDV.
Ampak vseeno predlagam, da razmislite tudi o manjšem znaku, ne samo zaradi cene, tudi zaradi izgleda."
tko da 4 cm je tut po mojem prek dovolj...
Ampak vseeno predlagam, da razmislite tudi o manjšem znaku, ne samo zaradi cene, tudi zaradi izgleda."
tko da 4 cm je tut po mojem prek dovolj...
For Animal Rights!