Polartek pawrstreč:)
Moderatorji: RobiH, stevo, poli
Re: Polartek pawrstreč:)
V sredo, mislm da je 24.2, bom prnesla vzorce ppšp...tko, da vsi, ki mislite imeti ppšp z našim logom pridte...

For Animal Rights!
kaj smo že rekli za barve?
se bo dalo kej zbirat?? kaj?
lp
se bo dalo kej zbirat?? kaj?
lp
ja pa saj drugi teden se tudi pomerja. ali?
poli
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
Obstaja tudi manjša velikost XXS primerna za punčke, ki drugače nosijo XS ali S
Potrjeno - da se jo naročit - jst že vem, da mi je prou
Tko, da tisti, ki jim bo XS prevelka, že vejo 
Tut drugi teden se pomerja..
Potrjeno - da se jo naročit - jst že vem, da mi je prou
Tut drugi teden se pomerja..
kot je že Zala rekla obstaja xxs, sam trenutno ni vzorca...ampak, če ste take kot jst in Zala, poj vm bo prou.
glede zadrge...ufff....sm poslala, bom praj skopirala kar je napisou, ker se mi ne da pisat...sam sekundo...
citiram : "V zadrgo lahko pride Polartecov trakec ( kar sicer dosedaj nismo dajali, ker ni bilo težav s tem ) in potem postane večja oz. lažja za upravljanje." konec citata..

glede zadrge...ufff....sm poslala, bom praj skopirala kar je napisou, ker se mi ne da pisat...sam sekundo...
citiram : "V zadrgo lahko pride Polartecov trakec ( kar sicer dosedaj nismo dajali, ker ni bilo težav s tem ) in potem postane večja oz. lažja za upravljanje." konec citata..
For Animal Rights!
Ce je moznost, bi js z veseljem vzel vecjo zadrgo?didi napisal/-a: glede zadrge...ufff....sm poslala, bom praj skopirala kar je napisou, ker se mi ne da pisat...sam sekundo...
Kdor ma kake kolege pri AO R_ _ _ C _ naj vpraša, kak se kaj zadrge na njigovih PPŠP jih obnesejo
Didi ti pa primerjaj a so iste zadrge na tvojem pa na vzorcih
Didi ti pa primerjaj a so iste zadrge na tvojem pa na vzorcih
Pravijo, da res zgleda boga, ampak da se še nihče ni pritožil, da bi bilo kaj narobe.
LP,
Robi Hočevar
Robi Hočevar
Včeraj se je zopet zgodilo, da smo na mimoidočih uživantih v soncu našli omenjene ppšp-je z enakimi zadrgami... Do zdaj so jih vsi hvalili, včeraj pa smo vpašali, če so kaki problemi z zadrgami. Pa se dal nč rečt na to temo, razen da fajn funkcionirajo. 
Ok, kar zadeva zadrge...jst zdj kr redno uporablam ppšp in z zadrgo res nisem imela nobenih problemou. Tisti, ki bi radi dodatni trakec na zadrgi kot je pisalo gor, boste to ob naročilu navedl, ouki douki...pa za logo se mormo zment, Robi kdo je za to zadoužen? Djmo predloge kr sm gor, tko da bomo mel do srede vse zmenen.
Velik užitkou v današnjem sončku kjerkoli že ste.

Velik užitkou v današnjem sončku kjerkoli že ste.
For Animal Rights!
Men je pa ta logo od Tadeje (misli vsaj, da je njen) ful všeč pa bi ga dali lahko z belim izvezen A, O in Ž bi pa črna (neizvezena) ostala
. Velikost pa ni treba, da je ne vem kako velika, max 5 cm višine pomoje, raje manj (cca 3 cm).
Lp, Matevž

Lp, Matevž

Are you suggesting that coconuts migrate?
Predlagam cel logo v velikosti 4x9cm v beli ali sivi barvi in brez On-line logota.

LP,
Robi Hočevar
Robi Hočevar
Predlagam, da rešitev prepustim Tadeji. Kaj praviš Tadeja?
S.
S.
Ejla!
Jaz pa mislim, da bi bil lahko logo svetlo moder (da bi spominjal na ledeno goro kao ?? pa se fajn bi zgledalo na crni podlagi), glede izgleda pa se strinjam s Fazotom, naj pa se Tadeja pove svoje.
LP,
t.
Jaz pa mislim, da bi bil lahko logo svetlo moder (da bi spominjal na ledeno goro kao ?? pa se fajn bi zgledalo na crni podlagi), glede izgleda pa se strinjam s Fazotom, naj pa se Tadeja pove svoje.
LP,
t.
Men je tut fajn od Fazota ideja - trikotnike mam rada - plavo barvo pa itak!
(to je nekak tko pol kot od Black D diamant)
O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte s strokovnjakom...
(to je nekak tko pol kot od Black D diamant)
O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte s strokovnjakom...