Polartek pawrstreč:)
Moderatorji: RobiH, stevo, poli
Re: Polartek pawrstreč:)
Jst sem tudi za, pa da bi to uredili zdej, ko je še hladno, da ga sprobamo na kaki skupni turi.
lp
lp
saj pride prav tudi poleti, verjemi
poli
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
Seveda, boš videla v dolomitih julija. Oblaki se začnejo kopičiti, plezaš, upaš da res ne bo ravno v tistih platah začelo deževati in .... nekdo tam zgoraj ti prisluhne.
Začne snežiti
S.
Začne snežiti
S.
hahaha, dobra PapiSaso napisal/-a:Seveda, boš videla v dolomitih julija. Oblaki se začnejo kopičiti, plezaš, upaš da res ne bo ravno v tistih platah začelo deževati in .... nekdo tam zgoraj ti prisluhne.
Začne snežiti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S.
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
In? Kej novga na to temo, didi? Mačka že ok? 
Are you suggesting that coconuts migrate?
Hej, sm dobla meil glede naročila...
Zdravo,
v priponki je ponudba za Powerstretch.
Za velikosti, če je to skupno naročilo, kot bi v vašem primeru to bilo, se dogovorimo za termin merjenja (takrat, ko imate sestanek) in vam za tisti dan (in ponavadi še en teden kasneje zaradi morebitnih zamudnikov) izdamo velikostne vzorce na podlagi katerih se potem izdela naročilo.Se pravi imate vzorce 2x na sestanku + cel teden vmes, kar je za vsakogar, ki je interesent popolnoma zadosti, da se lahko prilagodi in pomeri velikost.Za naročilo velja poimenska tabela z vpisanimi velikostmi in morebitnimi opombami ( skrajšani rokavi, itd ).
Časovno je pa tako - sezona za PS je več ali manj pri koncu in kakšne blazne zaloge materiala ni več vendar ge po potrebi še vedno uvozimo iz Amerike zato zelo natančnega roka dobave ne morem dat dokler ni jasna vsaj približna končna količina.Vem, da piše, da je interes za približno 30 kom, vendar smo prav v letošnji sezoni imeli primer stranke, ki je ob povpraševanju navedla približno zanimanje za 15 kom v končni fazi jih je bilo pa 86 ...
Prdelagam torej, da se najprej organizira merjenje z vzorci, kjer se bo tudi dejansko videl interes, potem pa se pogovarjamo o dobavnem roku.
Kar se tiče vezenega logotipa ni nobenega problema, potrebujemo le jpg logotipa in dimenzijo.Na podlagi tega se izdela program za vezenje.Ceno vezenja lahko damo, ko boste poslali predlogo in velikost, je pa odvisna od števila vbodov.
Lep pozdrav,
Grega Brajnik
info@on-line.si
www.on-line.si

Zdravo,
v priponki je ponudba za Powerstretch.
Za velikosti, če je to skupno naročilo, kot bi v vašem primeru to bilo, se dogovorimo za termin merjenja (takrat, ko imate sestanek) in vam za tisti dan (in ponavadi še en teden kasneje zaradi morebitnih zamudnikov) izdamo velikostne vzorce na podlagi katerih se potem izdela naročilo.Se pravi imate vzorce 2x na sestanku + cel teden vmes, kar je za vsakogar, ki je interesent popolnoma zadosti, da se lahko prilagodi in pomeri velikost.Za naročilo velja poimenska tabela z vpisanimi velikostmi in morebitnimi opombami ( skrajšani rokavi, itd ).
Časovno je pa tako - sezona za PS je več ali manj pri koncu in kakšne blazne zaloge materiala ni več vendar ge po potrebi še vedno uvozimo iz Amerike zato zelo natančnega roka dobave ne morem dat dokler ni jasna vsaj približna končna količina.Vem, da piše, da je interes za približno 30 kom, vendar smo prav v letošnji sezoni imeli primer stranke, ki je ob povpraševanju navedla približno zanimanje za 15 kom v končni fazi jih je bilo pa 86 ...
Prdelagam torej, da se najprej organizira merjenje z vzorci, kjer se bo tudi dejansko videl interes, potem pa se pogovarjamo o dobavnem roku.
Kar se tiče vezenega logotipa ni nobenega problema, potrebujemo le jpg logotipa in dimenzijo.Na podlagi tega se izdela program za vezenje.Ceno vezenja lahko damo, ko boste poslali predlogo in velikost, je pa odvisna od števila vbodov.
Lep pozdrav,
Grega Brajnik
info@on-line.si
www.on-line.si
For Animal Rights!
E-mail : info@on-line.si
http://www.on-line.si
Alpinistični odsek Železničar
Slađana Đukanović
Zadeva: Ponudba 21/2009
Spoštovani !
Zahvaljujemo se za povpraševanje in vam dajemo sledečo ponudbo :
1. Polartec Powestretch jopa s kapuco
material Polartec Powerstretch, sprednja zadrga po celi dolžini, kapuca
Vaš brskalnik morda ne podpira prikaza te slike.
1 kom 91,35 EUR
30 kom -31% 63,03 EUR
2. Ista varianta, vendar dodane rokavičke :
1 kom 94,50 EUR
30 kom -31% 65,20 EUR
3. Običajen puli z zadrgo :
1 kom 71,59 EUR
30 kom -31% 49,39 EUR
Vse navedene cene so z DDV !
Popusti : V ceni je obračunan popust na količino !
Opombe : Na naših strojih lahko po vaši predlogi izdelamo tudi vezene znake.Izvedba ni všteta v ceno !
Dobava : Po dogovoru . Ob naročilu obvezno predložiti naročilnico s predpisanimi podatki.
Plačilni pogoji : Plačilo v gotovini na naši blagajni oz.po predračunu ob dobavi.
Veljavnost ponudbe : 15 dni
http://www.on-line.si
Alpinistični odsek Železničar
Slađana Đukanović
Zadeva: Ponudba 21/2009
Spoštovani !
Zahvaljujemo se za povpraševanje in vam dajemo sledečo ponudbo :
1. Polartec Powestretch jopa s kapuco
material Polartec Powerstretch, sprednja zadrga po celi dolžini, kapuca
Vaš brskalnik morda ne podpira prikaza te slike.
1 kom 91,35 EUR
30 kom -31% 63,03 EUR
2. Ista varianta, vendar dodane rokavičke :
1 kom 94,50 EUR
30 kom -31% 65,20 EUR
3. Običajen puli z zadrgo :
1 kom 71,59 EUR
30 kom -31% 49,39 EUR
Vse navedene cene so z DDV !
Popusti : V ceni je obračunan popust na količino !
Opombe : Na naših strojih lahko po vaši predlogi izdelamo tudi vezene znake.Izvedba ni všteta v ceno !
Dobava : Po dogovoru . Ob naročilu obvezno predložiti naročilnico s predpisanimi podatki.
Plačilni pogoji : Plačilo v gotovini na naši blagajni oz.po predračunu ob dobavi.
Veljavnost ponudbe : 15 dni
For Animal Rights!
skratka...predlagam, da se glede merjenja zmenm za jutri, če bi se dalo, po sestanku? ob 20.00?

For Animal Rights!
Evo... sem ravno hotela vprašat, ali se mislimo od besed premakniti k dejanjem
. Jaz namreč rabim vsaj en takle powerstretch zase, na obeh flisih se mi je namreč pokvarila zadrga
. Jaz sem za merjenje za jutri.
Didi, a boš ti prinesla s sabo šiviljski meter?
Jst sm tut za jutri 
Js tut js tut 
(siviljski meter? po mojem gre le za probo S/M/L?)
(siviljski meter? po mojem gre le za probo S/M/L?)
juref napisal/-a:(siviljski meter? po mojem gre le za probo S/M/L?)
a misliš da resno mislim
čist sem vesela, ker je robi mejl poslal...
Napad blondnosti iz moje strani, kaj moremtjasa napisal/-a: a misliš da resno mislim![]()