Enkrat na leto (tam nekje okoli marca) se pobira naročila in se jih da potem izdelat. Da se naročit po meri, z ali brez znakca, kapuce, rokavičk. Cena je pa OKOLI 65 €... če brskaš po forumu, brskaj za PPŠP ali pa poglej TOLE temo.
Kontaktiral sem firmo, ki dela jopice in bojo vzorce dostavli do konca meseca. Tako da, bo možnost preizkušanja na ferajnu najverjetneje 25.1. in 1.2. (v kolikor ne bo zamud pri dobavi).
Danes sem klical na on-line, če lahko povejo, kakšno je stanje z vzorčnimi jopicami. Možakar je rekel, da grejo šele danes v proizvodnjo in da bodo vzorčne številke na voljo šele čez cca 10 dni. No teh deset dni mi ne deluje preveč prepričljivo, tako da računam na pomerjanje jopic na ferajnu šele po avstrijski avanturi.
Jopice pridejo na moj naslov naslednji teden, kar pomeni, da imamo lahko 15.2. po šoli pomerjanje in naročanje.
Predlagam naslednji urnik dogodkov:
15.2. ob 20.00 - Pomerjanje in naročanje, lahko tudi že plačilo.
22.2. ob 20.00 - Plačilo jopic, pomerjanje in naročanje za zamudnike
27.2. - pošljem seznam proizvajalcu in akcija
Cena je enaka lanski, torej 65,55 €.
Toliko za enkrat. Ko bodo vzorci prišli, bo objavljena tudi tabela, kamor boste lahko vpisali naročila.
Kdor je zamudil priložnost, jo bo imel še naslednji teden, ko bo tudi zadnja možnost za pomerjanje jopic. Takrat pričakujem tudi denar, saj bom naročilo oddal do konca naslednjega tedna. Tisti, ki že veste, da boste jopico vzeli in veste katero velikost, pa kar lepo vpišite svoje ime in potrebne podatke v seznam. Povezava do tabele je https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... LRmc#gid=0.