Lepo, da ste se meli fajn! Sem vam kar fouš! Upam, da ste saj kej slikal!
"Filmski prvenec" je pa zdaj tut na netu: Klik!
Pa ful hvala Mihatu pa Zali za vso pomoč!
stric z brado je fejst dec kdorkoli mu je pisal v mojem imenu se mu najlepše zahvaljujem, ker sem prejel zelo dragoceno knjigo in vedno dobrodošle alpinistične pripomočke
organizatorjem letošnje gaude pa čast in slava za super fešto, polne mize in številčni obisk
Za jest je bilo super, Božička sem že spet zamudil, ker sem stenco pospravljal. Ja, nekdo mora trenirati, da ne bo samo mlada mladina na slikcah na štrikih visela. Super fešta, največje čestitke gredo pa definitivno filmčku, res ste se potrudili.
Normalno, da obstaja. Samo kako to pride, da Papi vedno tak čas pospravlja stenco. Bravo Božiček in bravo njegovi pomočniki palčki. Sem že skoraj nehal verjet pa me zadnje čase res presenečajo.
Pohvale vsem, ki sete organizirali zabavo in posebno pekačem. Ostal sem do konca in mi ni uspelo poizkusiti vseh dobrot. Malo da nisem počil.
Vesele praznike vsem in čimveč preplezanih smeri ter presmučanih strmin v letu 2011.
..o, hvala Robi,... pa enako!... aja, najprej še ene dva uspešna obiska na fizjoterapiji, pol boš pa kot nov!
Drugač pa, jest se že pripravljam na uspešne vzpone in turne smuke. Trenutno vse svoje moči uperjam v psiho-fizične priprave za vzpon po severni na K3!
ej ferjanovci, kdor je z žura odnesel domov kak piškot ali dva, ga je najbrž pobasal v eno plastično posodo zgleda približno takole http://www.organize.com/lolofostcosh.html, gor mende piše lock & lock
ajde molim ga, da se javi in posodo vrne lastniku, to jest meni, zakaj jako sem žalosten ker jo ni več doma