Stenca danes II
Moderatorji: RobiH, stevo, jirzi, poli
Re: Stenca danes II
Zivjo,
Danasnji cetrtkov termin ob 20.00 odpade.
Danasnji cetrtkov termin ob 20.00 odpade.
Do nadaljnjega (predvidoma do konca februarja) moj četrtkov termin ob 20.00-21.30 odpade. Razlog je izpitno obdobje pa še bolj poredko bom v lj...Tako da sporočim, ko bom spet bolj normalno zadihala 
LP
LP
jaz pa prosim, da tisti, ki ste nosilci terminov poskrbite, da dobite zamenjavo, če vam ne uspe priti na vaš termin. Ravno to je poanta terminov, da si člani lahko planirajo kolikor toliko reden trening, kajti v zadnjem času je bilo teh odpovedi že malo morje.
Hvala.
poli
Hvala.
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
Živjo.
Danes bo stenca odprta od 18h-20h, če ima kdo čas in voljo, se lahko pridruži.
lp, Blaž
Danes bo stenca odprta od 18h-20h, če ima kdo čas in voljo, se lahko pridruži.
lp, Blaž
Jutri bo stenca odprta od 20h do 21:30h. Vabljeni! 
lp, Blaž
lp, Blaž
Danes izredno ne bo termina ob 18:30 - 20:00. Bom pa stenco odprl od 20h - 22h, tako da vseeno ne bote ostali brez današnjega plezanja. 
lp, Blaž
lp, Blaž
Danes me žal ne bo, samo, če bo Tjaša pred mojim terminom in Rok za njim, bo vse ok 
Lp, m
Lp, m
Are you suggesting that coconuts migrate?
Sporočam, da jutri odprade moj termin od 16:30 do 17:30, ker sem brez lastnega prevoza in primorala iti na vlak.
Upam, da niste ravno jutri želeli priti ta čas na termin, ker v letošnji sezoni sem imela samo 1x družbo, da to ni bil Luka
Barbara
Upam, da niste ravno jutri želeli priti ta čas na termin, ker v letošnji sezoni sem imela samo 1x družbo, da to ni bil Luka
Barbara
Danes ob 16h imamo sestanek upravnega odbora in bojo prostori odprti. Kdor želi trenirat bo to lahko počel od 16h dalje.
LP,
Robi Hočevar
Robi Hočevar
Tudi moj termin od 17:30 do 18:30 danes odpade. Ob 16 namreč pičimo v Mlačco, če so hitrostni plezalci kaj ledu pustili (Mimogrede: za enega je še plac). Še dobro, da bo upravni odbor!:)
ponavljam. če ne morete priti na vaš termin je korektno, da ne samo to napišete na forum ampak da poiščete zamenjavo - torej nekoga, ki bo namesto vas na stenci in prevzel vaš termin.
poli
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
UO ne bo trajal v nedogled, zato bi bilo prav, da poiščeš zamenjavo oziroma nekoga, ki bo tam vsaj do Jiržijevega termina.
LP,
Robi Hočevar
Robi Hočevar
Jaz bi že poiskala zamenjavo samo do sedaj je samo 1x prišel Domen, drugače sem vedno sama ali pa v družbi Lukata
Tako je bul težko dobit kakšno zamenjavo in če kerkat mankam se mi ne zdi neka panika
Tako je bul težko dobit kakšno zamenjavo in če kerkat mankam se mi ne zdi neka panika
Je blo mišljeno za tizka, ki gre v Mlačcobarbi14 napisal/-a:Jaz bi že poiskala zamenjavo samo do sedaj je samo 1x prišel Domen, drugače sem vedno sama ali pa v družbi Lukata![]()
LP,
Robi Hočevar
Robi Hočevar