Strannerbach
Moderatorji: RobiH, stevo, poli
-
mitja.praprotnik
- Član
Strannerbach
Živijo,
Danes smo Boštjan, Nika, Jernej in moja malenkost obiskali Maltatal. Led kot putrček, plezarija super. Plezali smo Strannerbach, levi krak, razen čisto zadnjega raztežaja, ki je slabo narejen, vse ostalo pa je idealno ... , razen visokih temperatur, zaradi katerih se vse tali, med drugim smo videli, kako se je v dolino oddrsala 300kg skala, sama od sebe, ker se je izgleda oddtajala od podlage, še sreča, da smo bili že raztežaj nad njo .. je pa k sreči med navezami spodaj povzročila samo veliko kričanja in nič drugega.
LP, Mitja
PS: slikce sledijo
Danes smo Boštjan, Nika, Jernej in moja malenkost obiskali Maltatal. Led kot putrček, plezarija super. Plezali smo Strannerbach, levi krak, razen čisto zadnjega raztežaja, ki je slabo narejen, vse ostalo pa je idealno ... , razen visokih temperatur, zaradi katerih se vse tali, med drugim smo videli, kako se je v dolino oddrsala 300kg skala, sama od sebe, ker se je izgleda oddtajala od podlage, še sreča, da smo bili že raztežaj nad njo .. je pa k sreči med navezami spodaj povzročila samo veliko kričanja in nič drugega.
LP, Mitja
PS: slikce sledijo
Re: Strannerbach
Tud midva z Majo sva pikala v Maltatalu. Ker je slapov veliko sva ostala dva dni, kjub temu pa nisva uspela splezati vseh. V bistvu so nama ostali vsi razen Katedrale in Mittlerer Maralmfalla. Še bo treba pridt.
Tekl je pa povsod, tud za rokav in v čevelj.
Ni važn, če se mi nč ne da; važn, da se mi nč ne vzame.
Če se ne motim vajin najtežje ocenjeni slap. Kdaj dasta za pijačo?anze napisal/-a: V bistvu so nama ostali vsi razen Katedrale in Mittlerer Maralmfalla.
Carpe diem!
-
mitja.praprotnik
- Član
Anže živijo,anze napisal/-a:Tud midva z Majo sva pikala v Maltatalu. Ker je slapov veliko sva ostala dva dni, kjub temu pa nisva uspela splezati vseh. V bistvu so nama ostali vsi razen Katedrale in Mittlerer Maralmfalla. Še bo treba pridt.![]()
Kje sta pa spala?
LP, Mitja
Spala sva kar v avtu. Je pa v bližini penzion Hofer, spanje+zajtrk za 17€, se mi zdi.
Ni važn, če se mi nč ne da; važn, da se mi nč ne vzame.
Danes smo bili v Maltatalu. Slapovi so, ampak bolj v tekočem kot trdnem stanju. Veliko jih je podrtih, napol stopljenih ali pa počasi odstopajo. Vreme toplo med +2 in +4, deževalo cel dan. Smo šli sicer probat en slap, ampak smo hitro obrnili, enako tudi ostale naveze, najbolj pogumni so pa vseeno lezli Strannerbach. 
Bližisenoč,aovdjesunočivrlomračne-jerjenoč.Nemasuncaiondajemrak.Akadajemrak,ondaseništanevidi.
Jeeee
pa smo spet na bajku
Bojle živjeti sto godina kao miljunaš nego sedam dana u bijedi (Bob Rock)
stefanel.gmc@gmail.com
stefanel.gmc@gmail.com
-
mitja.praprotnik
- Član
Oj ..
Čak mal, po zanesljivih informacijah, ki jih imamo iz vladnih krogov se doba globalnega segrevanja izteka ... sledi .... ledena doba ... že naslednji teden se bo začelo hladiti ... .
Lp, Mitja
Čak mal, po zanesljivih informacijah, ki jih imamo iz vladnih krogov se doba globalnega segrevanja izteka ... sledi .... ledena doba ... že naslednji teden se bo začelo hladiti ... .
Lp, Mitja
Matr Stevo, a si začel kolesarit??stevo napisal/-a:Jeeee![]()
![]()
pa smo spet na bajku
S.