Dons sva z Janezom (PK Škofja Loka) splezala Smer po zajedi v Nad šitom glavi. Smer je lepa, nabita , skala kompaktna. Dva dni nazaj sva se ogrevala v Kupljenku, včeraj pa v lokalnem Kovačevcu. Ni nam hudga
Z Janezom sva danes spet šla v NŠG, tokrat Spominsko smer Srečka Rihterja VI-/V+, 300m. Zadnji raztežaj nisva splezala po polici okoli strehe, ampak kar naravnost čez streho. Skala je kar kompaktna, razen zadnjih metrov - itak krš... Lepši rojstni dan bi si blo težk predstavlat
Danes sva s Papijem že navsezgodaj zakoračila v Madonno. Smer ponuja kar nekaj lepih previsnih prehodov, ki sva jih z malo študijoznega pristopa uspešno premagala Prečke v smeri so zelo zračne in zahtevajo tudi od drugega precejšno mero iznajdljivosti. Skala je čez celo smer precej kompaktna, če pa zaideš v kakšne variante, ti pa hitro kaj ostane v roki
včeraj popoldne sva z Mojco zlezla še eno smer v SV steni NŠG. Ne vem ji imena, je bila pa lepa poteka v čisto levem delu stene, dolga je enih 100m skala dobra
Potem smo bili istočasno verjetno tam gor. Sem gledal za znanimi plovili, pa v gužvi nisem nič našel. Jaz sem po 5 letih brcal gor. Ajoj, star sem že...
Je bila, se je sprehajala v dolini, potem pa težke hribolazce po planini pobirala Če si njo videl, si moral tudi očeta na poti.
Saj sva mislila še malo na Vršiču postat, pa je inkasant prinorel, pa smo rekli nein danke in šli raje v dolino na kosilo. Pa itak je bila gor neprebavljiva gužva. Raznih kolesarjev na primer