Polartek pawrstreč:)
Moderatorji: RobiH, stevo, poli
Re: Polartek pawrstreč:)
Tadeja ima prav!
4cm
4cm
ma jst sm malu razmišljal
kaj pa če bi bil 5 cm? Tadeja?
poli
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
aja...
jaz tudi malo razmišljam
Kako smo se zdej zmenili, da bo gor samo logo (trikotnik) ali logo z napisom, ker to potem vpliva tudi na velikost, ker nekaj je, da je logota in napisa po dolžini 8cm, drugo pa je, da imamo ogromen trikotnik
. Pa še za napis + logo se mi zdi 8cm res veliko... 
jaz tudi malo razmišljam
Kako smo se zdej zmenili, da bo gor samo logo (trikotnik) ali logo z napisom, ker to potem vpliva tudi na velikost, ker nekaj je, da je logota in napisa po dolžini 8cm, drugo pa je, da imamo ogromen trikotnik
Ta debata o cm in barvi je pa že mal
za logo se tud jst strinjam da ni prevelik, zaradi izgleda pa tudi uporabnosti, s tem mislim predvsem na togost materiala pod logotipom, powerstretch bo okoli logotipa zguban in bo samo power brez stretch
. Barva logotipa pa mora biti ENOTNA
jst sicer res navijam za belo, a če bo večina za drugo barvo, pa naj bo druga, sam da bo ista za vse. Jaz osebno sem naročil jopico samo zaradi pripadnosti ferajnu, da imamo nek skupen kos garderobe, katerega ponosno pokažemo tud ostalim v hribih al pa na frikariji, zato sem mnenja, da je logo lahko samo ene barve. Če bo pa 16 belih, 7 rdečih, 3 roza, ... , 4 brez loga
pa zarad mene lahko moje naročilo tud skenslate, ker je zame to potem brez pomena.
Tako je pač moje mnenje.
Tako je pač moje mnenje.
Mare, zvani Đon Rambo
Pejte se srat. Na ferajn sem prinesel slikce vseh velikosti pa ni bilo nobenega pravega interesa za sodelovanje. Sedaj pa pametujete. Zaradi mene si lahko izvezete tudi pikanogavičke v roza barvi zame pa 6x2,5cm v beli barvi, če se že lohk zmišljujem.
Na ferajnu imamo sestanke tudi zato, da se kaj zmenimo.
Na ferajnu imamo sestanke tudi zato, da se kaj zmenimo.
LP,
Robi Hočevar
Robi Hočevar
Dejstv je da take stvari ne bomo rešl na forumi. V vsakem primeru nas je preveč in vsak ima svoje mnenje in vseh predlogov se ne da upoštevati. Robi naj pove kako velik logo in kakšne barve naj bo in to naj bo dokončno in za vse.
Bojle živjeti sto godina kao miljunaš nego sedam dana u bijedi (Bob Rock)
stefanel.gmc@gmail.com
stefanel.gmc@gmail.com
Na povezavi dobite tabelo z naročili. Preverite, če je v tabeli res tisto kar ste naročili.
Upam, da bo povezava delala.
https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... VaUE&hl=sl
Upam, da bo povezava delala.
https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... VaUE&hl=sl
LP,
Robi Hočevar
Robi Hočevar
Am, Staške ni not... 
P.S.: Mislim, da ma model s kapuco inu rokavičkami, XXS, zal logo pa ne vem
P.S.: Mislim, da ma model s kapuco inu rokavičkami, XXS, zal logo pa ne vem
Are you suggesting that coconuts migrate?
Poštena Didi, name si pa pozabila
Drugače pa tako kot je rekel Matevž (model 3, xxs številka), samo da brez logota. Hvala!
Upam, da tokrat ne boš pozabila name
LP Staška
Drugače pa tako kot je rekel Matevž (model 3, xxs številka), samo da brez logota. Hvala!
Upam, da tokrat ne boš pozabila name
LP Staška
jst potrjujem, da zame pa za vebra drži.
Jst tut za vse svoje potrjujem 
Staška oprostiiii...no sj zato pa smo dal gor, da se prever naročilo....
Gor sporočte sam v primeru, če ne bo kj štimal pr naročilu. Jutri posredujem naprej. Kot kaže je logo bele barve in velikost 4 cm.
Gor sporočte sam v primeru, če ne bo kj štimal pr naročilu. Jutri posredujem naprej. Kot kaže je logo bele barve in velikost 4 cm.
For Animal Rights!
a ja pa hvala vsem,ki ste pomagal pri naročilu ppšp-jev (Robi, Zala Čudo, KAtja Čudo in Anže in moja malenkost
)...zdj pa upam dačimprej dobimo..

For Animal Rights!