In glede na to, da je na trgu tisoč in enih opcij, se spet obračam na vas dragi izkušeni kolegi
Neki sm gledala Hagence (všeč mi je model Off Limits) pa Ficherce
Kaj pa okovje...jst poznam sam
No dejte se prosim
Moderatorji: RobiH, stevo, jirzi, poli
To je po mojem samo obcutek. Sem kar "agresiven" smucar in nisem nikoli imel tezav s temi vezmi. In nisem edini (brez da bi stel vse ki tekmujejo) zato sem se odlocil da bi jih imel.RobiH napisal/-a:in slabo za smučanje![]()
. Pri smučanju imam vedno občutek, da se mi bo vez v kritičnem trenutku odpela. Zelo neugodno, če se to zgodi na trdem in izpostavljenem terenu
![]()
![]()
![]()
To je odvisno od modela. (tlt speed niso nastavljive, comfort in vertical pa so)RobiH napisal/-a:Ko zamenjaš čevelj moraš tudi premontirati vezi, ker niso nastavljive
Ponavadi, takrat je tudi treba dati spet gor kozeRobiH napisal/-a:Nerodno je preklapljanje iz smučanja v hojo
Ce se to zgodi, to verjetno pomeni da nisi dal "sprednje kljuke" (touring latch) dovolj visoko. Poglej prvi link ki ga sem dal ( prvi video 6:10mn ). To kljuko lahko imas lahko gor tudi ko smucas ce si na nevarnem terenu (na primer ko je zelo strmo in trdo) : ce pades smuci ostanejo na nogah (ampak se lahko tudi tako poskodujes).Saso napisal/-a: ob vzpenjanju se v strmem delu pri cik cak hoji lahko zgodi da ob nepravilnem pritisku pade čevel iz vezi (pri obračanju).
no to je mogoč mav preveč za moj žepekEdini problem teh smuči je cena ... krepoko čež 600€