Tjaša je mela ful dobr predlog, sm misla, da bo ona napisala pa očitno ni...no baje obstaja kar nekaj slik, ki niso za javnost...in glede na to, da jutri ni predavanja, je Tjaša predlagala, da bi se jutr dobil na ferajnu (Robi a bi se dal?) in si pogledal ostale cenzurirane slike in filmčke, ki naj bi jih posnela oseba, ki se tega ne spomni...
Okrešelj
Moderatorji: RobiH, stevo, poli
Re: Okrešelj
jutrooooo....zeh zeh zeh
Tjaša je mela ful dobr predlog, sm misla, da bo ona napisala pa očitno ni...no baje obstaja kar nekaj slik, ki niso za javnost...in glede na to, da jutri ni predavanja, je Tjaša predlagala, da bi se jutr dobil na ferajnu (Robi a bi se dal?) in si pogledal ostale cenzurirane slike in filmčke, ki naj bi jih posnela oseba, ki se tega ne spomni...
kaj pravte? ob 19.00, prej pa še mau na stenco...
For Animal Rights!
Didi
kaj širiš napačno vero
Na programu je predavanje Orientacija
A so ble od kje drugje drugačne informacije?
Na programu je predavanje Orientacija
A so ble od kje drugje drugačne informacije?
jst sm učeri gledala seznam predavanj in sem očitno nekaj pomešala, očitno torej nasledn tedn ni, ta teden pa je.... tko da gre za mojo napako!
lp, t
lp, t
te napake se potem poračunajo na sprejemutjasa napisal/-a:jst sm učeri gledala seznam predavanj in sem očitno nekaj pomešala, očitno torej nasledn tedn ni, ta teden pa je.... tko da gre za mojo napako!
lp, t
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
No ja. Saj jutri orientacije ne bo, ker je Poli v službi. Iščem zamenjavo.
LP,
Robi Hočevar
Robi Hočevar
spet ta Poli...RobiH napisal/-a:No ja. Saj jutri orientacije ne bo, ker je Poli v službi. Iščem zamenjavo.
poli
Poli, a zato nismo mel sprejema?
Da lahka še mal groziš
(to je bilo zelo previdno tipajoče vprašanje)
Da lahka še mal groziš
mislim da rablji ne bodo nič kaj previdno tipali po ta zadnji...Zala napisal/-a:Poli, a zato nismo mel sprejema?
Da lahka še mal groziš![]()
poli
Ne diraj lava dok spava!Zala napisal/-a:Poli, a zato nismo mel sprejema?
mmoskon napisal/-a:Ne diraj lava dok spava!Zala napisal/-a:Poli, a zato nismo mel sprejema?
vidiš, Mihc se že uči
poli
lev ja.... ma poli ne spava.
zmiraj dopolnjuje spisek s kazenskimi točkami in črnimi pikami...
zdej smo dobili podalške ki nismo uspeli zbrat dovolj točk...
lp
zmiraj dopolnjuje spisek s kazenskimi točkami in črnimi pikami...
zdej smo dobili podalške ki nismo uspeli zbrat dovolj točk...
lp
Ena mini-prosnja - bojda vas je kar nekaj, ki slike dajete le na Facespace, bi jih lahko dali se kam drugam in linkali na njih, tako
da jih lahko preberemo tudi tisti, ki ne uporabljamo tega Frisbooka?
Tenk ju.
da jih lahko preberemo tudi tisti, ki ne uporabljamo tega Frisbooka?
Tenk ju.
Mislim, da bo tut public link u redu
klik
če pa ne pa dobite nekam drugam...
Aja sej lev me je sam prosu nej diram njegov uč
zdej pa ne vem, kam se je to štel; med kazenske al pozitivne 
če pa ne pa dobite nekam drugam...
Aja sej lev me je sam prosu nej diram njegov uč
Poli ni rekorder samo po številu postov, ampak tudi po centimetrih postovpoli napisal/-a:mislim da rablji ne bodo nič kaj previdno tipali po ta zadnji...Zala napisal/-a:Poli, a zato nismo mel sprejema?
(to je bilo zelo previdno tipajoče vprašanje)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
poli
hej,
imam zelo dobro novico za osebo, ki misli, da je zgubila flis črno modre barve....
in ne ni potrebno pivo...samo naj se ta oseba oglasi:) kako se je znašla pri meni...ah dolga zgodba...začel se je s tem da sem prerokvala Tadeju, končala s tem (po majhni količini alkohola), da je to flis od Miha...no lastnik (predvidevam, da gre za tipa) naj se javi...
lp,
Didi
imam zelo dobro novico za osebo, ki misli, da je zgubila flis črno modre barve....
lp,
Didi
For Animal Rights!