jst sm prek nekega ferajna, ki se začne na R pa konča na A naročila omenjeni polartek powerstreč (v nadaljevanju ppšp), tis ta lep črn, k sm ga mela na Okrešlju...
in poj se jst sprehajam in me ustav par tečajnic in rečejo uau didi ka maš lep ppšp, in jst rečem hvala...in one,ti kje si ga pa dobla, in jst jim povem zgodbo...in one sma je res lep in jst ja vem...in one, mi bi tut mele...in jst super...in poj pride robi in reče uau didi ka maš lep ppšp...in jst ja vem...in Robi jst bi ga tut meu...pa jst, ja vrjamem...(robi vem da ni blo tko,ampak zdj delam reklamo, da nas čim več naroči in dobimo za tako ceno kokr so jih na R....I )...no poj pa pride mravla pa reče ej didikva dogaja...in jst, nč, uživam...in ona ful maš dobr ppšp..in jst ja vem...in poj srečam še kozoroga, pa lenivca in tako dalje...in ista vprašanje...in poj so vse te živali naročile en ppšp, sj jih ne zebe, sam res kul zgleda...
ok zdj pa k bistvu...a bi kdo naroču, ker redne cene so okol 150 eur, jst sm svojga dobla za 60...fu lse splača...in sm misla, da bi skupi prek ferajna...ker jst bi še enga mela...sam, če ns velik naroči bomo dobl konkretn popust...
mau premislte in se druh tedn na predavanju skupi odločmo, jst kontakitram on-line inse probam zment za primerno ceno...