Vzamem kšne pametne mp3je s seboj...... dopolnilo kitarci
Ideja za novu lejtu-ištrijanski kamnuluomi.
Moderatorji: RobiH, stevo, poli
Trenutno stanje:
Za termin 30.12-2.1. so na voljo še 3 prosta mesta. Akontacija je 20€,pobiram v sredo na ferajnu. Rezerviral sem 2 stanovanji/apartmaja, v vsakem nas uradno lahko spi 6.
Še nekaj fotk stanovanja:

Kaj se dogaja v Istri za silvestra:
Rovinj-Toni Cetinski
Pula-Severina
Rijeka-Giboni
drugega pa nevem
Tko, zdej pa že usi use veste, zatorej bom nehal nakladat za letos.
Za termin 30.12-2.1. so na voljo še 3 prosta mesta. Akontacija je 20€,pobiram v sredo na ferajnu. Rezerviral sem 2 stanovanji/apartmaja, v vsakem nas uradno lahko spi 6.
Še nekaj fotk stanovanja:

Kaj se dogaja v Istri za silvestra:
Rovinj-Toni Cetinski
Pula-Severina
Rijeka-Giboni
drugega pa nevem
Tko, zdej pa že usi use veste, zatorej bom nehal nakladat za letos.
hehe, dobra, dobraAleksej napisal/-a:Silvestrovanje na hrvaškem odpade. Čitajte časopis, zakaj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To vam pišem iz letala, sm se odloču z vašim denarjem odselit v Brazilijo![]()
![]()
![]()
p.s. KOt je že Sašo omenil v drugi temi, dogovori glede prevoza in hrane se bodo vršili po emailu.
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
Aloha....
Prvi povratnik, blo je superca, mal je dž pruga zamoru, sam itak smo ga pol prespal
, no jest sm zvečer oblaufu pol obale, res superca tek ob morju
No dons smo še mal plezal ob Limskem kanalu, na začetku smo zmrzovali ob mrrrrzli skalci, poj je blo pa koj buli ob sončku, tak da sn celo zmogu 2 5Cjki, sam poj me je pa že fejst navilu...
Nasplošno, super družba, družabne igrce, super kitarista in orglcemajstra
....nč ni manjkalu...
ps Sam Aleksič je pa čist zamoru sceno

Prvi povratnik, blo je superca, mal je dž pruga zamoru, sam itak smo ga pol prespal
No dons smo še mal plezal ob Limskem kanalu, na začetku smo zmrzovali ob mrrrrzli skalci, poj je blo pa koj buli ob sončku, tak da sn celo zmogu 2 5Cjki, sam poj me je pa že fejst navilu...
Nasplošno, super družba, družabne igrce, super kitarista in orglcemajstra
ps Sam Aleksič je pa čist zamoru sceno
laufat, kulesart za zdravo telo, sukat za dušo, v gore popikat po gorsko rožco :D