Jaz sem načeloma zmenjen z Matasom, da greva v sredo v hribe. Požgaj se je javil, da bi tudi lahko koga peljal tako, da je najbolje, da ga kar čimprej pokličete.
Jz sem se zmenla z Zvonetom, sam še tuhtama, kam se boma zapodila. Dejte se kaj oglaist na forum, ko bote naredli plane, pa se lahko skup kam spravimo.
Ja, rekla sva (khm, je rekel šefe) Virensova v Koglu z neko smerco v Skuti odvisno od razmer. Lahko je Južni raz, lahko bi bila tudi Zajeda. Ura je 13h in gledam da se nad Kamniškimi že zbira , tako da bomo videli kam bomo jutri nadaljevali. Bo šefe povedal
V mislih imam Virensa v Koglu potem pa naprej v Skuto. Če ze bo vreme začelo kisati oz. če bo utrujenost prevelika bi šli v Černivec Pibernik drugače pa kam v bližini Mekinjskega stolpa.
Res pa je, da je vse obrnjeno na jug in zna biti precej vroče.
Če ima kdo drugo idejo, kar na dan z njo.
Ena je tudi Vzhodna v Mali Rinki. Tam že poznam sestop. Če bi nas šlo več navez bi lahko pokombinirali z Igličevo in potem skupaj na pir.
Kaj pravte?
Ali pa severozahod
Meni je tudi to ok. Čeprav sem že nad okrešljem že bil. Mislim da kljub južni steni na 1500 ne bo presilne vročine. Če nas gre več, pa ubirmo nekaj skupnega, tudi Rinke so sasvim ok. Za Severovzohdni raz bo verjetno premalo časa glede na vreme.