Vipava

Razmere in stanje v gorah, sem bil, sem zlezel, sem presmučal, sem predeskal, sem presankal, ...

Moderatorji: RobiH, stevo, poli

Odgovori
Uporabniški avatar
poli
Legenda
Kraj: pustwjna, zdej lublana

Vipava

Odgovor Napisal/-a poli »

v Vipavi smo barve ferajna branili jst, pa ščuka the fish in maja the prekmurka :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :P :P :D :D :D :D blu je fino, na suho orodjarili smo se, na plezali malo manj, nasmejali veliko, nagledali dobrega filma od perota podgornika, vglavnem super je blu 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :P :D :D :D :D

poli :wink:
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
janezk
Tečajnik

Odgovor Napisal/-a janezk »

ja če bi blo vreme bl suho bi verjetno še marsikdo šu... :( pa drugo leto ane :!:
majaa
Član
Kraj: vipavski vinorodni okoliš

Odgovor Napisal/-a majaa »

Ja, je blo pa res fajn. Tut dež nam ni mogo do živega. :D :D:D 8):lol:
Če že nismo vlko plezali, smo pa vsaj vlko novga vidli. Smo si z začudenjem ogledli novosti Postojne pa Vipavo pa na hitro smo še črnokalsko kamnino potipali :lol: :lol:

Je pa res, da je Poli menda več spil pa majn spal, pa mu zemljepis ne gre. Če bi bla jz s prekmurja bi se dans verjetno v nafti kopala ne pa plezala :D8) :lol: :lol: :lol:
Al pa če bi se alpsko kamenje v prekmurje navozlo, da bi vsaj en malo večji skalnati grič za plezanje ratau. :idea: :lol: :lol: :lol: Pol bi pa še mogoče blo za bit prekmurka.

Maja
Odgovori