Članarina 2023

Splošne teme in klepetalnica članov AO Železničar

Moderatorji: jirzi, poli, RobiH, stevo

Odgovori
Uporabniški avatar
RobiH
ex ferajn majster
Prispevkov: 969
Pridružen: 06 Feb 2004, 10:11
Kraj: Ljubljana

Članarina 2023

Odgovor Napisal/-a RobiH »

To sredo pričnem s pobiranjem članarine za PD Železničar Ljubljana.
Letošnjim tečajnikom iz naslova šolnine pripada članarina B v vrednosti 32€ ali S+Š v vrednosti 21€ in nova izkaznica v vrednosti 2€ ali članarina D v vrednosti 14€.
Tako za tečajnike, kot za ostale člane velja, da je članarina D namenjena tako imenovanim pridruženim članom oziroma dvojnemu članstvu. Pogoj za plačilo članarine D je predhodno poravnana polna članarina v katerem od drugih društev. Predvsem je namenjena tistim, ki imate v drugih društvih kake obveznosti (planinski vodniki...) in za vas PD Železničar iz takšnega ali podobnega vzroka ne more biti primarno društvo.
Vse cene in vrste članarin so navedene na strani PZS (https://www.pzs.si/novice.php?pid=16020).
Za tečajnike, ki se nameravate udeležiti poletnega tabora v Dolomitih in katere druge gorniške dejavnosti v tujini, priporočam članstvo A (68€), ki v zadovoljivi vsoti krije reševanje v tujih gorstvih. Za info: 30min heli leta stane cca. 3000€. Za tiste tečajnike, ki se boste za to odločili, poravnate samo razliko med B in A članarino (36€).

Vsi tečajniki, ki še niste bili člani PD Železničar boste morali podpisati pristopne izjave za katere nujno rabim sledeče podatke:
ime, priimek, spol, datum rojstva, naslov stalnega prebivališča, naslov za pošiljanje pošte, telefonsko številko, e-naslov.
Podatke mi čim prej pošljite na naslov robi.hocevar{afna}gmail.com :[-P: :[-Y:

LP
Robi
LP,
Robi Hočevar
Odgovori