Stenca danes II
Moderatorji: RobiH, stevo, jirzi, poli
Re: Stenca danes II
Jutri bo stenca ob izbranih melodijah na sporedu kot mora bit.
aja, ideja: Lahko prinesem računalniške zvočničke iz šihta, ki jih ne uporabljam pa če kdo hoče naj jih ušteka in si prinese s seboj muziko na kjeremkoli predvajalniku glasbe. 
Are you suggesting that coconuts migrate?
jebela muki, tako lepo vabilo si napisal, da se bo danes kar trlo obiskovalcev
mogoče se še jaz privlečem, ti pa privleči zvočnike
poli
mogoče se še jaz privlečem, ti pa privleči zvočnike
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
Vsem pajkom, stenicam in ostalim prebivalcem ferajnovske stence sporočam, da jih ju3 v času mojega rednega termina zanesljivo ne bom vznemirjal, glede na obisk v terminu pa tudi ostali ne. Naj se zabava prične. 
Carpe diem!
Ojla!
Mene pa zanima ce je kje na spletu moc najti termine za stenco, glede na to da zgoraj omenjene povezave se vedno ne delujejo, oz. tista do placnikov deluje, termini pa ne.
Hvala.
Mene pa zanima ce je kje na spletu moc najti termine za stenco, glede na to da zgoraj omenjene povezave se vedno ne delujejo, oz. tista do placnikov deluje, termini pa ne.
Hvala.
Link deluje, če se na strani (isti podatki kot na forumu...) prijaviš.tjasa napisal/-a:Ojla!
Hvala.
Kot je rekel že Fazo, moraš biti prijavljen(a) za dostop do zaščitenih podatkov (to javi tudi stran, ki se pokaže, 403 - Za ogled tega vira nimate dovoljenj).tjasa napisal/-a:Ojla!
Hvala.
Sedaj se vršijo prijave na spletno stran. Ko boste vsi vpisani, ne bo več težav.
“Ne predaj se nikad. Osim, kad moraš.” (© Grunf)
V ponedeljek, 7.11. moj termin na stenci, od 20-22h žal odpade. Razlog je službena pot v tujino.
Pa bo šel dan treninga v nič. A bo v Frankfurtu kaka plezalna stena, da se boš razmigal?jirzi napisal/-a:V ponedeljek, 7.11. moj termin na stenci, od 20-22h žal odpade. Razlog je službena pot v tujino.
LP,
Robi Hočevar
Robi Hočevar
Tečaj je od 9h do 18h, dvomim, da bo cajt kaj iskat naokoli. Sploh pa bom v okolici blizu letališča (Neu-Isenburg), torej nekaka vukojebina. Mogoče kak večerni džoging.
Bo jutri še kdo poleg Aljažka pridno treniral?
Dejte mal navdušenja pokazat nooo 
Kdaj je potem jutri možno plezat? Na seznamu je samo od 18.30-20.00. Je to še tako. Je treba koga kaj poklicat, če pridem jutri?
LP
Rok
LP
Rok
Može, al nije ugodno...
Nič ni treba klicat, če je termin, pa če tu ni objavljeno, da odpade, potem je. Dobrodošelrokenrol napisal/-a:Kdaj je potem jutri možno plezat? Na seznamu je samo od 18.30-20.00. Je to še tako. Je treba koga kaj poklicat, če pridem jutri?
LP
Rok
Lp, Matevž
Js pridem danes na stenco že okoli 17ih, tako da željni plezanja vabljeni.
Lp, Bošte.
Lp, Bošte.
Carpe diem!
Veseli Petek na stenci ta teden zaradi rednega letega dopusta
odpade
, razen, če se kdo javi in prevzame termin
.