Priprava Stence
Moderatorji: jirzi, poli, RobiH, stevo
Priprava Stence
Ojla banda!
Naslednji teden, v sredo, pred ferajnom, bi se lotili priprave stence na novo sezono. To pomeni, da bi bilo fino, ako se najde kakšna duša, ki bi bila pripravljena pošraufat dol grife, jih zložit v gajbice (po barvah ) in jih odpeljat do Robertota, kjer jih bomo očistili z visokotlačnim čistilcem. Jaz bom prinesel eno vrtalko, bi bilo pa fino, če ima še kdo to možnost, da bomo hitreje fertik. Zbor je ob 17ih pri ferajnu.
Morebitni prostovoljci se javite tule ali pa pokličite na 031 318 711.
Aja...a se stene tut kej očisti/prebarva/poriše...?
Naslednji teden, v sredo, pred ferajnom, bi se lotili priprave stence na novo sezono. To pomeni, da bi bilo fino, ako se najde kakšna duša, ki bi bila pripravljena pošraufat dol grife, jih zložit v gajbice (po barvah ) in jih odpeljat do Robertota, kjer jih bomo očistili z visokotlačnim čistilcem. Jaz bom prinesel eno vrtalko, bi bilo pa fino, če ima še kdo to možnost, da bomo hitreje fertik. Zbor je ob 17ih pri ferajnu.
Morebitni prostovoljci se javite tule ali pa pokličite na 031 318 711.
Aja...a se stene tut kej očisti/prebarva/poriše...?
Zadnjič spremenil Fazo, dne 05 Sep 2011, 07:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Are you suggesting that coconuts migrate?
Re: Priprav Stence
treba je met še nastavke za križne šraufe, da bomo lahko spaxe odšraufali
Muki, ključe imaš?
poli
Muki, ključe imaš?
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
Ne, to sem mislu tebe nadelgovat.... moji so romali pred odhodom v roke Maje in Anžeta...poli napisal/-a: Muki, ključe imaš?
poli
Robi/Jirži/Poli... na strani od ferajna je treba spremenit tole o stenci. Da senova sezona začne s 1.10., da je 30€ uporabnine,...
Ok, a ma kdo ključe za posodit za 7.9.? Al pa če kdo pride sam odpret pa jih potem dobi nazaj na ferajnu...
Lp, Muki
Ok, a ma kdo ključe za posodit za 7.9.? Al pa če kdo pride sam odpret pa jih potem dobi nazaj na ferajnu...
Lp, Muki
OK, glede na interes, ki se je pokazal in na stanje trenutne kapitalistično usmerjene družbe , obljubim, da vsak, ki pride pomagat, dobi pivo/radler in kos pice. (omejeno na max 5 ljudi, da se ne bomo preveč gužvali )
A ti se vikaš?poli napisal/-a:pa sej pridemo, kaj se buniš
poli
negoFazo napisal/-a:A ti se vikaš?poli napisal/-a:pa sej pridemo, kaj se buniš
poli
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
Uaaa tale debata med Fazotom in Polijem se pa zapleta hecam se važn da se dogaja
Mare, zvani Đon Rambo
Ejga, od kdaj si pa ti Muki?
S.
S.
Zgodba je dolga in sila zanimiva. Če bi jo zapisal, bi morda dobil naslednjega Kresnika. Ne vem če forum dovoljuje tolk znakov. Drugače me je pa svoj čas moja tko klicala, pol ji je pa Poli začel v zelje hodit... moja se je udala in mi spreminila klicno ime (na katerega se še vedno ne odzivam pravilno ), Poli pa je vztrajal.Saso napisal/-a:Ejga, od kdaj si pa ti Muki?
S.
LP, Matevž
Ok, se pravi mame, žene in hčere so na ferajnu prepovedane.
S.
Jst se bom tut prikazal.
S sabo bom meu eno ali po želji dve baterijski "pormašini" z križnimi nastavki.
Kosa pice bom veseu, pir bom pa raj s pepsi zamenju.
Lp, Metek
S sabo bom meu eno ali po želji dve baterijski "pormašini" z križnimi nastavki.
Kosa pice bom veseu, pir bom pa raj s pepsi zamenju.
Lp, Metek