TABOR DOLOMITI 2016

Grem tja in tja, rabim družbo, itd.

Moderatorji: poli, RobiH, stevo

Odgovori
Uporabniški avatar
rokenrol
ferajn majster
Prispevkov: 118
Pridružen: 14 Okt 2011, 17:29
Kraj: Ljubljana

TABOR DOLOMITI 2016

Odgovor Napisal/-a rokenrol »

Letos organiziramo že tradicionalni poletni plezalni tabor AOŽ v Dolomitih. Pot nas bo popeljala v osrčje čudovitih gora, v najvišje ležeči kamp, kjer si bomo uredili naš skromen dom in bazo.

Termin:
9. – 17. julija 2016.

Lokacija:
Camping Sass Dlacia

Pot:
Prevoza tja in nazaj je v lastni režiji udeležencev. Dogovorite se za skupen prevoz. Vožnja do tja in nazaj pa je ena sama poslastica.
http://www.viamichelin.com/web/Routes?d ... &corridor=

Program:
Lajt motiv tradicionalnega poletnega plezalnega tabora AOŽ v Dolomitih je, da tradicionalno železničarji plezamo v Dolomitih, ampak poleti. Torej... Na območju (minimalno vožnje) je nesluteno veliko možnosti za plezanje trad, navrtanih, kratkih, dolgih, klasičnih, ekstravagantnih, lahkih in težkih smeri. Področje ponuja nešteto planinskih, gorniških izletov (tudi ledeniki in pristopi v snegu), obleganje »ferat«, cestnega, gorskega in turnega kolesarjenja. Še plavat bi se dalo v kakšnem potoku ali
jezeru. Če nas kakšen dan ulovi slabo vreme, se lahko zaženemo po poteh prve svetovne vojne in vedrimo v starih rovih in kavernah (smo preverili in deluje) ali pa udarimo kakšno veseljaško v kampu in snujemo plane za naprej. V bližini (no relativno blizu) je tudi Messnerjev muzej, ki se ga lahko organizirano obišče.

Plezalne vodničke bomo v e-obliki pravočasno poslali udeležencem tabora.

Cena:
stvar pogajanj, glede na število udeležencev in bo sporočena naknadno. Nek cenovni okvir najdete tukaj:
http://www.campingsassdlacia.it/en/camp ... tes/prices

Prijave:
Za uspešno pogajanje glede lokacije v kampu in cene na udeleženca je pomembno, da se prijaviš čimprej. Le-te zbiramo do konca meseca maja, nato pa organizatorja pošljemo v boj za ugodno ceno. Prijava je enostavna. Izpolni tabelo za prijave. Letos bomo zaradi resnosti prijav pobirali simbolno prijavnino, ki se bo na taboru pretopila v pivo in ostalo hrano za piknik. Vsak prijavljeni bo prispeval 10 € v fond za piknik. Če boš udeležbo na taboru odpovedal, bomo spili pivo na tvoje zdravje, če pa bo zaradi neslutenih razmer tabor odpadel, pa bomo »aro« vrnili. TABELA ZA PRIJAVE:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing

Naj bo forum prostor za dogovarjanje o prevozih, deljenjih šotorov, izposoji opreme in podobno. Naj nam služi :).

Prijavnino lahko vsako sredo na ferajnu oddaš pri organizatorju tabora – Roku Zaletelu – Željotu.
Može, al nije ugodno...
Odgovori