Stran 1 od 1

Norveska

OdgovorObjavljeno: 16 Avg 2014, 19:18
Napisal/-a kaja
Halo, glede na to da pri nas ze malo mraz stiska, mi je pricelo delovati moje kreativno podrocje malih mozganov, ki se v sodelovanju z velikimi mozgani psihicno pripravljajo na sneg. No glede na to, da si vsak v glavi malo prej zorganizira ideje kam in kako, napisem ze sedaj na forum.

Okvirno februarja bi sla za en teden plezat na Norvesko, Rjukan je poln turistov, v Jotunheimnu pa jih nema, tako da bi se kar sem odpravila. Prenocisce bi se dalo verjetno zrihtat zastonj. Slapovi pa so najboljsi februarja in jih ima pune hamre. No seveda rabim nekoga poleg mene ki ve kaj dela, glede na to da sem sleper ekspres.

No skratka ce bi kdo tudi sel, naj se javi in splaniramo bolje decembra recimo.

LP,
Kaja

Re: Norveska

OdgovorObjavljeno: 20 Avg 2014, 10:38
Napisal/-a poli
hja, okvirno kdu ti vej kaj bomo takrat delali :deda: :deda: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: imaš že kake datume? malo moramo tudi pogledat kako bodo termini za skupne ture AŠ in Alpinistke :[-Y: :[-Y: :[-Y:

bi bilo pa enkrat fino pogledat norveški led, glede na to, da slovenskega že več let ni bilo na spregled :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


poli :wink:

Re: Norveska

OdgovorObjavljeno: 23 Avg 2014, 17:54
Napisal/-a kaja
Ne nic fiksnega nimam. Je zgolj ideja in zelja. Podrobnejse informacije glede terminov dobim konec septembra, v koncni fazi pa je precej odvisno od mojih izpitov - spackati skupaj en prost teden ali malo vec no v februarju.

Tukaj malo za gust - en slap ki lezi ob cesti v blizini Otte - 80 km stran od mene. Dolzina slapu je 300 m in tezavnost WI4. Ta je res lep. http://peakbook.org/no/tour/77464/Jukul ... en%29.html

Drugace pa se od mene da sprehodit do manjsih slapov.

Bom probala zaj malo vodnicke poskenirat za led in kopno, ce bo kdo nekoc v bliznji prihodnosti rabil.

Re: Norveska

OdgovorObjavljeno: 25 Avg 2014, 08:25
Napisal/-a lgolob
Jaz bi šel.
Če se da kje poceni spat al pa celo zastonj pridemo kar ugodno čez. Največji strošek je ladjica..
A je najboljš it čez Rostock-Trelleborg?

Če boš kaj v bližini se slišimo eno sredo..

lp,
Luka