Stran 1 od 1

ŽelezniCAR/KA meseca maja

OdgovorObjavljeno: 02 Jun 2016, 06:59
Napisal/-a poli
Zdravo!

Končno se je začelo! To je norišnica! V tokratnem glasovanju se je nabralo toliko akcije, da lahko razumemo zakaj je bilo potrebno posneti štiri John Rambo filme :firegun: :firegun: :mrgreen: :clap: . Zdaj pa dragi moji na delo, čaka vas težko in obsežno delo :mrgreen: :mrgreen:

Torej:
- glasujemo za mesec maj 2016
- glasovanje poteka od 2. do 8. maja 2016
- oddaš lahko samo en glas, enemu vzponu
- akcija!
Poli :wink:

Re: ŽelezniCAR/KA meseca maja

OdgovorObjavljeno: 10 Jun 2016, 07:13
Napisal/-a poli
Zdravo,

v tokratnem glasovanju smo podirali rekorde :mrgreen: . Rekordno je bilo število vzponov, kar 11 se jih je potegovalo za cenjeno nagrado :shock: :shock: :shock: . Rekordno je bilo število glasovalcev, saj je kar 16 članov oddalo svoj glas :[-A: :[-A: :[-A: :[-A: :[-A: :clap: :clap: :clap: . Statistika se popravlja :mrgreen: :mrgreen: :thumbup:

V ostri konkurenci in odprti tekmi do samega konca, je 5 minut pred uro prvi ciljno črto prečkal novi vzpon v Zidni steni :[-A: :[-A: :[-A: :[-A: :clap: :clap: :clap: :clap: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

V izogib sumom in insinuacijam o prirejenem glasovanju, ki ga je organiziral tokratni zmagovalec meseca, je bila celotna zadeva odstopljena Komisiji za preprečevanje korupcije, ki bo svoje ugotovitve sporočila v kratkem. Do takrat, nagrada ne bo podeljena.

Poli :wink:

Re: ŽelezniCAR/KA meseca maja

OdgovorObjavljeno: 22 Jun 2016, 18:10
Napisal/-a poli
Zdravo,

KPK je preučila dokumentacijo povezano z izborom ŽelezniCARJA/CARKE meseca maja in ugotovila, da iz dokumentacije in samega postopka izbiranja ni mogoče nedvoumno reči, da ni možnosti vplivanja na izid glasovanja, zato je njeno načelno mnenje, da je tokratni zmagovalec oporečen. V izogib zapletom in možnim kriminalističnim preiskavam, se razglaša novi zmagovalec meseca maja in sicer Povratek Borata II. Čestitamo in pozdravljamo, klin pa bo, tako kot že dosedaj, podeljen ob prvi priložnosti na ferajnu :[-A: :[-A: :[-A: :[-A: :[-A: :[-A: :[-A: :[-A: :[-A: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:


Poli :wink: