Stran 1 od 1

maraton

OdgovorObjavljeno: 21 Okt 2012, 19:25
Napisal/-a domen
kupi kdo štartno števliko za lj maraton? ugodna cena :D

Re: maraton

OdgovorObjavljeno: 30 Okt 2012, 09:19
Napisal/-a primozU
Eni se, tudi če ni nič pretresljivega, radi hvalimo, a ne :[-A:
Snežilo je, pretirane vročine ni bilo, čokolada je bila spričo mraza nagravžna in je razpadala v ustih, voda za poplaknit je bila od okrepčevalnice do okrepčevalnice hladnejša, zeblo ni, le po Dunajski je pihal mrzel veter, navijači, eni ravno tako vztrajni kot tekači, so super in pomagajo vsaj za nekaj sekund pozabiti na vse, kar boli. Na koncu je težko premikati noge, ampak je zneslo tudi za ciljni finiš (Kenijci imajo sicer tak tempo za džogat). No, ja, počasi, in na koncu tudi z muko, se očitno da priti do cilja. Za prvič je bil to glavni cilj. Naslednjič bo šlo pa hitreje, upam. Če bo šlo, se bom gotovo hvalil:) Ker eni se pač radi hvalimo 8)
Najprej pa na rehabilitacijo!!!!!!
Pa čestitke vsem, ki so tudi (pre)tekli maraton, tako tistim, ki so preskromni, da bi se hvalili, kot tistim, ki ze dva dni hodijo z medaljo okoli vratu naokoli! :wink:

Re: maraton

OdgovorObjavljeno: 30 Okt 2012, 13:45
Napisal/-a mmoskon
Toooo! Kaj je to, ekvivalent 7c al pa tam nekje?

Re: maraton

OdgovorObjavljeno: 30 Okt 2012, 13:55
Napisal/-a poli
bravo jeln :) zdej boš lahko vedno nosil štrik pa kovačijo pod steno :mrgreen: :mrgreen: :deda: :deda: :[-A: :[-A: :[-A: :[-A:

poli :wink:

Re: maraton

OdgovorObjavljeno: 30 Okt 2012, 16:09
Napisal/-a primozU
Hja, s 7c bi težko primerjal, ker dosegljivo je. Po mojih kriterijih je torej zaenkrat 6a+, sam navija kakšno uro, pa ne smeš se spustit:). Kar se pa kovačije in štrikov tiče ... gor vse zvlečem (počas pa z muko, seveda), sam da navzdol ni treba nosit!