Stran 1 od 1

NOVOLETNO RAJANJE 2014

OdgovorObjavljeno: 04 Dec 2014, 15:30
Napisal/-a rokenrol
Lučke v Ljubljani že gorijo, v kuhinjah diši po cimetu, pomaranči, klinčkih, sladkorju in poceni vinu, gore dobivajo bele kape, dobri decemberski možje pa pišejo še zadnje opombe glede porednih otrok. Čas je, da se v praznični čas čarobno zavrtimo tudi člani AO Železničar. Od silnih priprav so se v okolici Parmove začele širiti informacije iz neuradnih, a verodostojnih virov. Pripravlja se…

NOVOLETNO RAJANJE AOŽ

Ob slastnem pecivu, omamnem kuhanem vinu in zvarkih iz hladilnika barman Bulija bomo z razvratom v naših prostorih začeli 17. decembra ob 20:14, ko nam bodo čas krajšali:
- obisk enega od dobrih mož,
- koncert ansambla svetovnega kova :ubergeek: ,
- tekmovanje za naj praznično pecivo in
- rajanje do bridkega konca. :drinks: :drinks: :drinks: :firegun:

Tokrat bo rajanje dobrodelno obarvano, saj bomo namesto “srečelova” z darili in vstopnine za koncert ansambla svetovnega kova zbirali prostovoljne prispevke za urejanje novih prostorov ferajna.

Se vidimo. Srečno. :friend2:

Re: NOVOLETNO RAJANJE 2014

OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 08:25
Napisal/-a marko
Bravo Željo :clap: :clap: :clap: :thumbup:

Re: NOVOLETNO RAJANJE 2014

OdgovorObjavljeno: 18 Dec 2014, 09:51
Napisal/-a marko
Hvala, hvala in še enkrat hvala svetovnemu bendu, da si je vzel čas in nas prišel zabavat :[-A: :[-A: :[-A: brez honorarja :clap: :clap: in iskrena hvala vsem zbranim za prispevke :dup: :dup: :dup: vsem, ki vas ni bilo pa :threat: :threat: :firegun: :firegun: :firegun: lahko vam je žal :iwantit: a za pokoro lahko prostovoljne prispevke še vedno prinesete Robiju in s tem izkažete pripadnost ferajnu :five: denarja za tako velik projekt ne bo nikoli preveč :mrgreen:

Re: NOVOLETNO RAJANJE 2014

OdgovorObjavljeno: 18 Dec 2014, 13:21
Napisal/-a matejg89
Se pridružujem Rambotovem komentarju.
Najjačejši ste! :D :[-A: :[-A: