Stran 1 od 1

Obnova strehe

OdgovorObjavljeno: 14 Mar 2013, 21:32
Napisal/-a zaplancek
Oj :D

Kot je bilo povedano že na sestanku naj bi se streha prekrila (obnovila) med spomladanskim čiščenjem, ki bo predvidoma čimprej, ko posije sonce in se ne bo križalo z učnimi turami. Točen datum bo objavljen tukaj in tudi po mailu

Tisti vikend se bo urejal tudi prostor za stenco ala garderoba, čiščenje blazin, urejanje nereda v omari, čiščenje pisarne, zato se za vsakega najde kako opravilo. Na koncu pa kot se spodobi zažgemo kak ražnjič in spijemo pivo/2. Za organizacijo nabavo hrane in peko le te se isče prostovoljec/ka!

Stanje strehe je porazno zato se bo menjalo tudi remeljne. Gor so stare salonitke katere bo potrebno ustrezno transporterat na barje (Baje je zato treba plačat na Barju. Kdo kaj več ve kako je s tem?Google nč ne najde) :[-H:

-Površina obnove bo odvisna od sredstev za katere bo povprašal Robi. Obvezen del dala je nad garažo!!! Robi prosim objavi izmerjene mere.
-Les bo priskrbel Rambo ali če ima kdo drugo ugodnejšo verianto.

Prosim da se tukaj razvije debata o tem... kaj bi bilo ceneje, jaz imam izkušnje, predlagam, lahko priskrbim itd.

:wink:

Re: Obnova strehe

OdgovorObjavljeno: 14 Mar 2013, 22:06
Napisal/-a Zala
Za odlaganje salonitk ni treba nič plačat. Zaviješ v streč folijo - vsako salonitko posebej - in odpelješ. Na Barju lahko dobiš tudi paleto. Je fajn vaja: kvihtanje in ravnotežje med vrtenjem :[-A: pa še hudiča se znebiš!

Re: Obnova strehe

OdgovorObjavljeno: 14 Mar 2013, 22:09
Napisal/-a zaplancek
Če bi se menjalo večjo površino bi bilo za razmislit o plehnati kritini saj bi le ta bila za samo izvedbo bolj prijazna napram salonitki. V sami ceni ni razlike in se gibljejo od 7.90Eur/m2 navzgor morda še kje ceneje. Sodelavec mi je omenil podjetje Skrin iz Tolmina s katerim ima dobre izkušnje http://www.skrin.si/ kateri robo tudi dostavijo. Njihovega cenika nisem dobil je pa za primer tale ponudba od Hosekre http://www.bolha.com/gradnja/streha/stresna-kritina/trapezna-plocevinasta-kritina-nova-1278674327.html?aclct=1360568264

Ko se bo natančno vedelo kaj in koliko bom začel pošiljati povpraševanja. :[-P:

Re: Obnova strehe

OdgovorObjavljeno: 01 Apr 2013, 15:33
Napisal/-a zaplancek
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Re: Obnova strehe

OdgovorObjavljeno: 01 Apr 2013, 21:12
Napisal/-a poli
kaj češ povedat? da ob dežju švasa po pisarni? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

poli :wink:

Re: Obnova strehe

OdgovorObjavljeno: 02 Apr 2013, 09:33
Napisal/-a zaplancek
Tudi to ja :) predvsem pa skrbim da tema ne potone tja nekam v pod'n foruma :thumbup:

Vidim, da se je razvila jaka debata o obnovi :yawn:

Re: Obnova strehe

OdgovorObjavljeno: 03 Apr 2013, 14:35
Napisal/-a kaja
Ejga Šef Sale, boms s Ciganko mele hrano čez. :dup: :dup: :dup: Ciganka je že rekla da bo kokoši pri sosedih nakradla, js grem pa po eno kravo. :drinks: Tk da meso bo. Za vegeterjance pa bo ocvrta trava iz domačega travnika.

Pavla

Re: Obnova strehe

OdgovorObjavljeno: 17 Maj 2013, 21:43
Napisal/-a zaplancek
V torek 21.05 bi se končno zlezlo na streho in popravilo kar se da. Za pomoč se mi je javi Tomaž. Potreboval, bi še vsaj 2-3 za pospravljanje za steno in omare. Jaz bom tam od 16-17 ure odvisno od šihta.