SMS donacije - pomoč invalidoma

Splošne teme in klepetalnica članov AO Železničar

Moderatorji: jirzi, poli, RobiH, stevo

SMS donacije - pomoč invalidoma

OdgovorNapisal/-a marko » 30 Mar 2011, 22:23

Pozdravljeni,

kot najbrž večina vas že ve, smo z Aleksejem ustanovili športno društvo ad-venture.si. Društvo si je že takoj na začetku zadalo nalogo, da organizira humanitarno akcijo, s katero bomo dvema invalidoma pomagali pri nakupu ročnega kolesa. Oba si močno želita kolesariti, a jima finančno stanje tega ne omogoča. Ker so tovrstna kolesa zelo draga ( navkljub temu, da se je uvoznik popolnoma odpovedal marži in stroškom uvoza ) smo takoj stopili v akcijo. Aleksej je v Trebnjem organiziral 12 urno dobrodelno kolesarjenje in s tem začel z nabiranjem sredstev potrebnih za nakup teh dveh koles.

Glavni vir prihodkov pa pričakujemo z SMS donacijami, zaradi katerih se s tem sporočilom tudi obračam na vas. Od petka, 1.4.2011 dalje boste lahko z poslano ključno besedo KOLESAR na št. 1919 prispevali 1 evro in s tem pomagali pri nakupu koles.

Seveda bomo zelo veseli, če boste o tej akciji obvestili vaše prijatelje, znance ( tudi preko Facebooka ), sorodnike, ... in s tem še dodatno pripomogli k uspešni realizaciji. Tudi sami se bomo potrudili, da preko različnih medijev prenesemo sporočilo o poteku te akcije.

Iskrena hvala vsem za pomoč.

Torej, od 1.4. dalje, ključna beseda KOLESAR na 1919 ! Več informacij o poteku akcije lahko dobite na http://www.ad-venture.si.
Hvala :D
Mare, zvani Đon Rambo
Uporabniški avatar
marko
Član
 
Prispevkov: 483
Pridružen: 27 Okt 2007, 16:34
Kraj: Ljubljana

Re: SMS donacije - pomoč invalidoma

OdgovorNapisal/-a marko » 03 Apr 2011, 15:04

Kot kaže, bi moral spremeniti naslov teme, ker je 28 ogledov v 4 dneh zelo majhno število. Vseeno upam, da se motim in da naslov ne vpliva na vašo odločitev, da odprete temo in nato pomagate po svojih močeh, da nam akcija uspe.

Torej, ključna beseda "KOLESAR" na 1919.

Hvala :D
Mare, zvani Đon Rambo
Uporabniški avatar
marko
Član
 
Prispevkov: 483
Pridružen: 27 Okt 2007, 16:34
Kraj: Ljubljana


Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


cron